Pengkalibrasian kadaralir aliran menggunakan kaedah apongan - 409164 Mohd. Zabidi Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000