Pembangunan modul transformasi koordinat melalui paparan web-based - 245917 Haniff Ahamad Hanafiah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007