Rawatan air eutrofik menggunakan kaedah pengudaraan - 382947 Shahril Merican Ahmad Hambaly (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000