Masalah-masalah yang dihadapi oleh kontraktor Malaysia ketika menjalankan projek di negara lain [microfilm] - Adib Azra Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006