Analisis ujikaji keupayaan rasuk prototaip prategangan berkeratan-T pada had khidmat - 329971 Nio, Ban Heng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000