Kajian penentuan kesesuaian lokasi baru memorial park menggunakan pemetaan digital dan aplikasi GIS - 249246 Norazman Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007