Pembangunan jadual ramalan pasang surut berdigit menggunakan perisian visual basic - 253763 Nor Mohd. Irwan Nordin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007