Penggunaan lengkung air tanah bagi penentuan keseimbangan air bagi aplikasi rekabentuk penutup mutakhir tapak pelupusan sisa - 219025 Julian Joseph Xavier (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000