Dokumen kontrak : untuk cadangan pembinaan kolam kawalan banjir dan pengukuhan sistem saliran air kampus, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - Universiti Teknologi Malaysia; Pembinaan Maduwang Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
07