Hubungkait di antara kelakuan pemandu dan geometri jalan dan kemalangan jalanraya - 392390 Vicknesh Ruban Narendran (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000