Penilaian perisian Cpswin32 dan Cscwin dalam penghasilan pelan akui [microfilm] - Mohd. Syukri Abdul Rahman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005