Perlaksanaan dan pematuhan mengikut akta keselamatan dan kesihatan pekerjaan dan peraturan kilang dan jentera (operasi bangunan dan kerja-kerja pembinaan) (keselamatan) 1986 - 228599 Azman Umar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000