Analisis semula parameter pengukuhan di tapak untuk ramalan enapan di bawah tambakan [microfilm] - Lim, Kok Yong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006