Automasi pembungkusan sarung tangan getah - 394098 Dian Rouzan Jamaludin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000