Sistem kawalan pembangunan di Majlis Daerah Johor Bahru Tengah - 265352 Aznor Suandi Azim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1997)
Topical Study (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1997