Penentuan lokasi tapak pelupusan sisa pepejal kaedah penimbusan terkawal dengan menggunakan sistem maklumat geografi (GIS) : kajian kes : Majlis Daerah Johor Bahru Tengah - 178382 Norhayati Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998