Kecacatan ke atas bangunan semasa tempoh tanggungan kecacatan : kajian kes : daerah Petaling Jaya, Selangor - 483894 Manas Yusof; Rosli Mohamad Zin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007