Perisian gandaan haba dan beban penyejukan - 396364 Mohd. Soffian Abdul Mois (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000