Sistem semakan keputusan peperiksaan dan pengambilan pelajar ke UTM melalui SMS (Short Message Service) / [microform] - Adzura Mohd. Zamedin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003