Dokumen kontrak tambahan (tempoh lanjutan) : perkhidmatan pembersihan dan pencucian bangunan asrama kolej-kolej pelajar (Zon 1) Universiti Teknologi Malaysia Skudai Johor - Universiti Teknologi Malaysia; Murni Plus Sdn. Bhd (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
03