Penggunaan komunikasi bukan lisan di antara lelaki dan perempuan : [microfilm] satu kajian perbandingan di Flextronics Technology Melaka - Heng, Mei Yuet (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005