Kesan pampasan ke atas perstasi kerja kes kajian : eksekutif jualan Telekom Malaysia Johor - 452910 Fuziah Abu Bakar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007