Merekabentuk kerusi dan meja ergonomik bagi murid sekolah rendah - 398049 Mohd. Sufian Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000