Analisis aliran dua dimensi melintasi silinder panas bagi julat Re < 100 - 398797 Nurulhuda Abu Husain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000