Penentuan parameter optimum proses suntikan plastik termoplastik - 399025 Sharulnizam Atil (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000