Improving productivity through industrial engineering tools - 399087 Samsul Anuar Sulaiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000