Merekabentuk pemeluwap sistem penyamanan udara kereta - 399441 Saipul Ezam Ahmad Nasir @ Amat Masirin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000