Rekabentuk salur udara sistem pendingin udara berbantukan komputer - 399460 Saharudin Salihan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000