Pembangunan perisian analisis kestabilan statik dan gayalaku pesawat - 399838 Teoh, Meng Yin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal (Aronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000