Faktor ciri individu dan ciri persekitaran kerja yang mempengaruhi pemindahan latihan kejururawatan di kalangan jururawat : satu kajian di Hospital Permai, Johor Bahru - 280217 Aisah Md. Nor; Kek, Ailin; Khoo, Siow Koon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007