Combat crossbow for Army Special Forces - 380192 Hasmawi Abdullah Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2000