Sistem pengesan anggota pada menara abselling - 368459 Mohd. Zuraidi Zainal Abidin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia /ATMA, 2000