Merekabentuk dan membangunkan pisau pelbagaiguna - 309591 Mohd. Johari Redzuan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2000