Design features of naval port - 401424 Mohd. Hazizi Mohd. Hanapiah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2000