Sistem perolehan data berasaskan komputer mikro - 379920 Pairudin Md Salleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2000