Sistem jadual waktu berkomputer UTM; Simulasi rangkaian gelang dengan laluan token; pembayaran gaji berkomputer sistem teragih (PGBST); Pembinaan sistem peperiksaan Jabatan Perkhidmatan Awam (JECs) menggunakan mikrokomputer; Keperluan untuk pengautomatan pejabat di Universiti Teknologi Malaysia (Jalan Gurney); Bungkusan untuk penyelakuan sistem-sistem kawalan pada PC = package for simulation of control systems on a PC; Design of an automatic satellite telemetry data decoder and acquisition system; Design and implementation of an ethernet datalink layer to an IBM PC [mikrofilem] - Mohd. Sairi Yusoff; Md. Yazid Mohd. Saman; Muslim Jonid; Wardah Zainal Abidin; Adnan Elias; Harizan Che Mat Haris; Phua, Chiew Seng (Kuala Lumpur : UTM, 1987)
Tesis (Sarjana Sains Komputer) - Universiti Teknologi malaysia, 1987