Pembangunan perisian komputer untuk sistem elektrik rumah kediaman - 401927 Suresh Vengadaraman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2000