Pengaruh-pengaruh senibina Moorish di Malaysia dangan rujukan khas kepada bangunan-bangunan awam; Cadangan muzuim Polis Diraja Malaysia; Kajian terhadap ruang-ruang laluan yang kurang dilalui oleh pembeli-pembeli di dalam kompleks beli belah di Kuala Lumpur; Stadium tertutup Negeri Sarawak; Kajian mengenai akibat cuaca ke atas tembuk yang terdedah kepada iklim tropika; [mikrofilem] - Abdul Haiyee Hashim; Malcolm Jinus Raip
Kertas Projek (Ijazah Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1981