Kota warisan / [videorecording] (Kuala Lumpur : Layar Consult, 1998)
Vol. 1. Tashkent : Membina sejarah baru -- v. 2. Bukhara : Kota ilmuan terbilang -- v. 3. Samarkhand : Mutiara di Asia Tengah -- v. 4. Kaherah : Iktibar sebuah tamadun -- v. 5. Kaherah : Medah pejuang Islam -- v. 6. Yunnan : Bumi Laksamana Cheng Ho -- v. 7. Kunming : Kota jalinan budaya -- v. 8. Istanbul : Empayar agung terakhir -- v. 9. Istanbul : Kota dua benua -- v. 10. Jordan : Bumi insan pilihan -- v. 11. Baghdad : Benteng maruah umat -- v. 12. Palestine : Bumi para anbiya -- v. 13. Baitul Muqaddis : Getir sebuah perjuangan