Kesan bahan kimia terhadap ciri-ciri pemisahan air dari minyak mentah;/ [mikrofilem] - Shamsudin Hasan (Kuala Lumpur UTM, 1987)
Kertas projek (Sarjana Muda Perancang Bandar dan Wilayah)- Universiti Teknologi Malaysia, 1987