Persepsi para pelajar terhadap punca masalah disiplin dan langkah-langkah untuk mengatasinya : satu tinjauan di Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai, Johor - 184912 Varathan Pachaippan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Tesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001