Analisa terhadap data bagi pemeriksaan kenderaan di PUSPAKOM - 259057 Ahmad Khusairi Mohamed Jamaludin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000