Permasalahan pembangunan semula premis sebelum perang kawasan kajian : Bandar Kluang - 411042 Masfaliza Mohsen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007