Perisian analisa prestasi menggunakan teknik penyampulan data dalam persekitaran internet - 403346 Marina Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000