Kajian mengenai gelagat pengguna terhadap pembelian barangan di Pasaraya Bersatu Jaya, Taman Universiti , Johor Bahru, Johor - 380055 Noryuliana Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan(Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2000