Pembaikan semula kawasan pusat perniagaan bandar Kota Tinggi (Penekanan kepada rekreasi bentuk bandar); Perancangan semula kawasan rekreasi Taman Tasek Utara, Johor Bharu; Kajian perletakan dan keperluan sekolah rendah : kajian kes : Kota Bharu; Kajian perancangan semula Tasik Merdeka, Batu Pahat; Perancangan tapak dan pengurusan komplek membeli belah bandar Kota Bharu; Cadangan pembaikan Taman permainan di kawasan perumahan : kajian kes : Taman Tasek, Tampoi; Perancangan dan rekabentuk hutan rekreasi Pasir Panjang, Port Dickson, Negeri Sembilan; Cadangan Taman Bandar, Tampin Negeri Sembilan [mikrofilem] - Muzarin Mohd. Dahlan; Norhayati Mt Lazim; Nik Jamilah Nik Abdullah; Rahani Jusoh; Nor Hazani Mat Daud; Prakash Rao a/l Ramulu; Razman A. Latiff (Kuala Lumpur : UTM, 1986)
Kertas projek (Diploma Perancang Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986.