Aplikasi penghantaran data yang selamat dalam kerajaan elektronik menggunakan teknik pemampatan dan penyulitan data - 404552 Zakiah Ayop (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000