Perancangan rumah murah Bukit Baru, Melaka Tengah, Melaka; Perancangan dan pengurusan Taman Hutan Lipur. Kajian kes : Taman Hutan Lipur Sekayu, Ulu Trengganu [mikrofilem] - Rapiah Jantan; Abd. Ghafar Yusof (Kuala Lumpur : UTM, 1985)
Kertas projek (Diploma Perancang Bandar dan Wilayah)- Universiti Teknologi Malaysia, 1978