Peningkatan peranan Majlis Perbandaran Melaka bandaraya bersejarah didalam pendekatan pemeliharaan bandar Melaka - 289538 Azharul Sham Hamsah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001