Kajian terhadap faktor-faktor yang mempengaruhi kegagalan syarikat membayar balik pinjaman kepada bank perdagangan tempatan dan asing di Malaysia - 290363 Nik Zaharita Mokhtar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007